Σπύρος Μαραγκός: Αυτή είναι η σπάνια ασθένεια που τον άφησε ανάπηρο

SMS
08:11 | 14/11/2022

Μάχη με μια σπάνια εκφυλιστική νόσο δίνει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος βραβεύτηκε χθες από τον Παναθηναϊκό και σόκαρε με την εικόνα του.

Ο ίδιος ο Σπύρος Μαραγκός σε δήλωσή του είχε αναφέρει στο παρελθόν πως ήταν Ιούλιος του 2016 όταν τον ενημέρωσαν οι γιατροί ότι πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια και οδυνηρή εκφυλιστική νόσο.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ξέρετε πως ποτέ δεν μου άρεσαν οι βαρύγδουπες δηλώσεις και πάντα προσπαθούσα να μιλώ μέσα στα γήπεδα με την απόδοσή μου. Όμως η ζωή τα έφερε έτσι, και με επέλεξε να δώσω το μεγαλύτερο αγώνα απ’ όλους μέχρι σήμερα. Ήταν Ιούλιος του 2016, όταν οι γιατροί με ενημέρωσαν πως πάσχω από μία εξαιρετικά σπάνια και οδυνηρή –για μένα και την οικογένειά μου- εκφυλιστική νόσο. (...) ι γιατροί μου είπαν πως μεγάλη ευθύνη στην εμφάνιση αυτών των ασθενειών παίζει το άγχος και η κακή ψυχολογία.

Δεν αξίζει κανείς να στενοχωριέται για υλικές απώλειες. Ζούμε σε δύσκολες εποχές, και πληρώνουμε τώρα, λάθη του παρελθόντος. Εγώ μετά το ποδόσφαιρο και φορτωμένος με το άγχος του να συντηρήσω την οικογένειά μου, έκανα τραγικές επιλογές στα επαγγελματικά μου. Επένδυσα σε λάθος συνεργασίες, εμπιστεύθηκα λάθος ανθρώπους, έχασα τους κόπους μιας ζωής. Έμαθα πια με τον πιο βίαιο τρόπο, πως το πιο ακριβό αγαθό στη ζωή μας, και το μόνο που έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε να ζούμε είναι η Υγεία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.