Στα 30 εκατ. η ρήτρα του Δημήτρη Σταματάκη - τον ήθελε και η Ρεάλ

19:34 | 06/05/2021

Ο 18χρονος γκολκίπερ παραμένει στην επικαιρότητα μετά τη σπουδαία του μεταγραφή στην Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει να τον εμπιστεύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, κάτι το οποίο το αποδεικνύει και η ρήτρα που του έβαλε στο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαδρίτης φέρεται να έβαλε ρήτρα 30 εκατομμυρίων ευρώ στον Έλληνα τερματοφύλακα με καταγωγή από Γαύδο!

Ο Χρήστος Λάμπρου, υπεύθυνος των Ακαδημιών της AGA όπου ξεκίνησε ο 18χρονος τερματοφύλακας, μίλησε στο gazzetta.gr και αποκάλυψε ότι και η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρθηκε για τον Σταματάκη.

Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων:

«Το Πάσχα του ’19 μεταφερθήκαμε στην Ισπανία για τις δοκιμές στη Ρεάλ. Ωστόσο, είχα μιλήσει και με τους ανθρώπους της Ατλέτικο και είπαμε ότι εφόσον είχαν πάει με 20 τερματοφύλακες, οι οποίοι είχαν επιλεχθεί από τον Λουίς Γιόπις αλλά και τη σχολή μας να πάμε και στην Ρεάλ και στην Ατλέτικο. Πρώτα όμως έπρεπε να πάμε στην Ατλέτικο πριν πάμε στην Ρεάλ. Ετσι είχε κανονιστεί το πρόγραμμα. Η Ατλέτικο βλέποντας τον Δημήτρη εξεπλάγην.

Ενθουσιάστηκε και οι άνθρωποί της μου ζήτησαν κατευθείαν να τον δουν για πέντε λεπτά με τον επικεφαλής της Ακαδημίας των τερματοφυλάκων Κούρο Γκαλάν. Αφού τον είδαν, μετά μου έκαναν την πρόταση αν ο Δημήτρης μπορεί την επόμενη μέρα να έρθει ξανά στην προπόνηση. Ετσι με αυτόν τον τρόπο δεν με αφήσανε να πάμε στην Ρεάλ.

Τον ήθελαν εκείνη τη στιγμή. Αφού πήγε λοιπόν και την δεύτερη ημέρα με ξαναπήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ο Δημήτρης μπορεί να μείνει για μία ακόμη εβδομάδα στην Ατλέτικο μόνος του. Πήραμε την άδεια από την οικογένεια του Δημήτρη κι έτσι έμεινε. Το παιδί έδειξε απίστευτα πράγματα και η Ατλέτικο μας είπε ότι «μας ενδιαφέρει, τον θέλουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.