Στα «φτερά» τα ερωτηματικά

15:00 | 25/01/2020

Η πιθανή ενδεκάδα του ΟΦΗ στα Πηγάδια μετά τις απουσίες.

Στον Όμιλο ξέρουν καλά πως το έργο τους κόντρα στην Ξάνθη (26/01, 15.00) δε θα είναι καθόλου εύκολο. Οι ακρίτες «μάχονται» για είσοδο στην εξάδα, προέρχονται από δύο σερί ήττες και δε θέλουν να τριτώσει το κακό.

Όπως και να’ χει, το σύνολο του Γιώργου Σίμου, ο οποίος θα δει το ματς από το σπίτι του, θα κάνει το παιχνίδι του με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διατηρηθεί στα ψηλά στη γενική κατάταξη. Οι απουσίες, βέβαια, δε λείπουν για άλλη μια φορά από τους «ασπρόμαυρους».

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο, πάντως, έχουν πλέον μάθει να ζουν με τα προβλήματα τους, κάτι που θα κάνουν και την Κυριακή. Οι ελλείψεις αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας της συνάντησης, ωστόσο το ζητούμενο είναι το «διπλό».

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, υπάρχουν και ερωτηματικά, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις θέσεις στις πλευρές της επίθεσης.

Όπως όλα δείχνουν, έτσι, η αμυντική και η μεσαία γραμμή παραμένει η ίδια ακριβώς όπως στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Σωτηρίου θα υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα χρησιμοποιηθούν λογικά οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Την τριπλέτα, τώρα, στα χαφ θα συνθέσουν οι Μεγιάδο, Νέιρα και Στάικος. Ο Σακόρ, εξάλλου, λείπει, ενώ ο Ναμπί επέστρεψε μετά τις αρχές Δεκεμβρίου στο κανονικό πρόγραμμα, όμως δε βρίσκεται στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας και δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί βασικός.

Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση φυσικά ο Φιγκεϊρέντο, καθώς ο Μάνος ταλαιπωρείται από το αιμάτωμα στον δεξιό γλουτιαίο και έχει τεθεί νοκ-άουτ.

Ενδιαφέρον, επομένως, έχει το ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού στα εξτρέμ. Ο Τσιλιανίδης είναι διαθέσιμος, κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσει, εκτός αν το τεχνικό τιμ κρίνει πως δεν είναι απολύτως έτοιμος και τον κρατήσει στον πάγκο για να τον ρίξει στη «μάχη» κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Στο άλλο «φτερό», τώρα, οι Βαζ και Φερέιρα μοιάζουν οι επικρατέστερες επιλογές, από τη στιγμή που έμεινε στο Ηράκλειο ο Σεμέντο, λόγω του προβλήματος στο μάτι του. Ο πρώτος, πάντως, δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Βραζιλιάνο.

Σε περίπτωση, βέβαια, που μείνει «εκτός» ενδεκάδας ο «Τσίλια», τότε θα χρησιμοποιηθούν εκτός απροόπτου και οι δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποστολή του ΟΦΗ για Ξάνθη

Χωρίς Σίμος στην Ξάνθη ο ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.