Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης εν αναμονή εξελίξεων

11:37 | 27/05/2022

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/05) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, εν αναμονή των αποφάσεών του που αφορούν στο οργανόγραμμα του συλλόγου.

Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση των αποφάσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ό,τι αφορά στο νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/05) στα γραφεία της ΠΑΕ, το οποίο σημαίνει πως δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να προκύψουν εξελίξεις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, με τις αλλαγές να είναι σημαντικές σε όλα τα επίπεδα. Για παράδειγμα, ο Μπρούνο Άλβες αναμένεται να αναλάβει άμεσα πόστο στην ομάδα, ενώ θα έχει στενή συνεργασία με τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος αναβαθμίζεται σε θέση κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, το όνομα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παίζει δυνατά για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στο ρόλο του επικεφαλής των Ακαδημιών, με τον Παναγιώτη Κονέ να διατηρεί τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.