Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική γυναικών

20:42 | 23/07/2018

Σπουδαία πρόκριση για την Ελληνική ομάδα των γυναικών - 11-10 τη Ρωσία στα πέναλτι!

Πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του 33ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης πήρε πριν λίγη ώρα η Εθνική μας Γυναικών, νικώντας τη Ρωσία στα πέναλτι με 11-10 και ενώ η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα περιμένει τώρα τον νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα σε Ιταλία και Ουγγαρία προκειμένου να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στα ημιτελικά. Η Ρωσία προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά η Ελλάδα αρχικά έκανε την ανατροπή (2-1) και στη συνέχεια διεύρυνε το σκορ στο 4-1.

Οι Ρωσίδες αντέδρασαν στη συνέχεια και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι σε 5-4, αλλά το σύνολο του Γιώργου Μορφέση βρήκε ξανά τη δύναμη να ισοφαρίσει και προηγήθηκε εκ νέου, πριν γράψει η Γκορμπούνοβα το 6-6.

Στη διαδικασία των πέναλτι, και οι πέντε Ελληνίδες παίκτριες ήταν εύστοχες, ενώ αντίθετα η Σερζάντοβα αστόχησε για τη Ρωσία, χαρίζοντας την πρόκριση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΩΣΙΑ 11-10 

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-0, 2-2, 2-3 - 5-4 στα πέναλτι

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Πάτρα, Πρωτοπαπά, Πλευρίτου Ε. 2, Ξενάκη, Σταματοπούλου

Ρωσία (Αλεξάντερ Γκαϊντούκοφ): Βερχογκλιάντοβα, Βαχίτοβα, Προκοφίεβα 3, Καρίμοβα, Μπορίσοβα, Γκορμπούνοβα 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς 1, Τιμοφέεβα, Χούρζινα, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα, Καρνάουχ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.