Στα ίδια μέρη θα συναντηθούνε…

SMS

Ο ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει στο ματς με την ΑΕΚ από 'κει που σταμάτησε πριν από δύο χρόνια απέναντι στους λεγόμενους Big-4.

Ο Όμιλος έχει φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά, που μόλις ξεκίνησε και φυσικά θα προσπαθήσει ν’ αποδείξει πως το περυσινό μαρτύριο, με την εξασφάλιση της παραμονής στο φινάλε, ήταν απλά μια άσχημη παρένθεση.

Την Κυριακή (19/09), μάλιστα, το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια έχει μπροστά του το πρώτο πολύ μεγάλο ματς της χρονιάς, αφού θα φιλοξενήσει την Ένωση στο «Γεντί Κουλέ».

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει βάλει ψηλά τον πήχη, μετά τις τελευταίες της προσθήκες της και θέλει να περάσει… ατσαλάκωτη μέσα από μία δύσκολη έδρα. Και ο ηρακλειώτικος σύλλογος, βέβαια, έχει το δικό του κίνητρο για να πάρει το παιχνίδι.

Θα προσπαθήσει, δηλαδή, να κατακτήσει το «τρίποντο» όχι μόνο για να βελτιώσει τη συγκομιδή του, αλλά και για ν’ αποδείξει ότι δεν έχει ξεχάσει να κερδίζει τους Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τελευταία φορά, άλλωστε, που το πέτυχε ήταν πριν από σχεδόν 2 χρόνια και πάλι απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Ήταν 30 Νοεμβρίου 2019, όταν επικράτησε 1-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Ένωσης, μ’ ένα τέρμα του Λισάνδρο Σεμέντο.

Στα πλέι οφ εκείνης της περιόδου, όπως και όλη την σεζόν 2020-2021, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει νίκη κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η παράμετρος αυτή, έτσι, προσφέρει ένα επιπλέον λόγο στους «ασπρόμαυρους» να τα δώσουν όλα, ώστε να πανηγυρίσουν στο τέλος της αναμέτρησης.

Έτσι κι αλλιώς μία ενδεχομένη επιτυχία θα βοηθήσει σημαντικά τους παίκτες του ΟΦΗ και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή, άλλωστε, που ο βασικός στόχος του Ομίλου είναι η είσοδος στην εξάδα, τέτοιες νίκες χρειάζονται.

Θυμηθείτε πως είχε διαμορφωθεί το 1-0 επί της Ένωσης, τον Νοεμβρίου του 2019:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επιστρΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»: Τι πρέπει να γνωρίζετε ενόψει ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ ψάχτηκε, αλλά μένει ως έχει

Η ανάλυση της ΑΕΚ από τον Νίκο Νιόπλια

Τραπέζι για τους εορτάζοντες και ενόψει ΑΕΚ

Κορυφώνει την προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.