Στα… καλύτερα του ο ΟΦΗ

21:26 | 09/03/2020

Ο Όμιλος δε θα μπορούσε να μπει ιδανικότερα στα πλέι οφ.

Δεν είναι μόνο ο ενθουσιασμός από την ευρωπαϊκή έξοδο ή το γεγονός πως το ματς με τον Άρη γίνεται το Σάββατο (14/03) κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΟΦΗ ρίχνεται στο μίνι πρωτάθλημα για τον τίτλο με τις καλύτερες συνθήκες. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, ενώ και αγωνιστικά δείχνει να… πατάει γερά και πάλι.

Ένα, μάλιστα, σημαντικό στοιχείο είναι πως ο Γιώργος Σίμος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην φυσικά του Φερέιρα, που θα μείνει για πολύ καιρό ακόμη εκτός, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη.

Μπορεί οι απουσίες και τα προβλήματα να είναι φυσικά μέσα στο ποδόσφαιρο και οι «ασπρόμαυροι» δεν έψαξαν ποτέ για δικαιολογίες, ωστόσο είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον περασμένο Δεκέμβριο και μετά.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχασε για μεγάλα χρονικά διαστήματα σημαντικούς παίκτες του, στοιχείο που «χάλασε» κάποιες στιγμές τη «χημεία» της ομάδας.

Πότε οι τραυματισμοί και πότε οι τιμωρίες στερούσαν σημαντικά «όπλα» από τον 42χρονο τεχνικό.

Παραμονές, ωστόσο, των πλέι οφ τα πράγματα είναι πλέον εντελώς διαφορετικά στον ΟΦΗ. Άπαντες βρίσκονται στις επάλξεις, συμμετέχουν με διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις, κάτι που, βεβαίως, ικανοποιεί τον Σίμο.

Ο προπονητής του Ομίλου μπορεί να καταστρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο τα πλάνα του, αφού τα προβλήματα εξαφανίστηκαν την πιο κατάλληλη στιγμή.

Και ο πλήρης ΟΦΗ έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν τι μπορεί να κάνει και πόσο υψηλού επιπέδου σύνολο διαθέτει.

Αυτό θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει και στις επόμενες 10 αγωνιστικές και ν’ αποδείξει ότι δίκαια μπήκε στην εξάδα, αφού πλέον ανήκει στην ελίτ της Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φουλ-Αρη ο ΟΦΗ για το Σάββατο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.