Στα μπαράζ ο κόσμος «ψήφισε» Capitano.gr

11:17 | 25/05/2019

Στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα το Capitano.gr «δηλώνει» παρών.

Το κορυφαίο κρητικό αθλητικό portal, με συνεχή ενημέρωση για όλα τα σπορ και την τοπική αθλητική επικαιρότητα, ήταν πρώτο στις προτιμήσεις σας τις τελευταίες μέρες, στη σπουδαία ρεβάνς των μπαράζ, ΟΦΗ-Πλατανιά, στο Γεντί Κουλέ.

Με περισσότερους από 42.000 επισκέπτες τις τελευταίες τρεις μέρες και πάνω από 110.000 προβολές, το Capitano.gr, το αδερφάκι του Cretalive.gr, «έσπασε» τα ρεκόρ επισκεψιμότητας, δείχνοντας ότι αποτελεί τη βασική πηγή αθλητικής ενημέρωσης για το κοινό της Κρήτης και όχι μόνο.

Το Capitano.gr, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο portal της Κρήτης, σάς μετέφερε όλα τα ρεπορτάζ και το κλίμα από τα δύο μπαράζ που έκριναν μία θέση στη Super League. Με δηλώσεις, συνεντεύξεις, παραλειπόμενα, αρθρογραφίες, με ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα, με όλα όσα θέλατε να μάθετε για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις και δη αυτή του Γεντί Κουλέ το βράδυ της Τετάρτης.

Για εμάς, τη συντακτική ομάδα του Capitano.gr, όλο αυτό αποτελεί ηθική ανταμοιβή για τη δουλειά μας και την αναγνώριση από το αναγνωστικό κοινό.

Θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας για τις κρητικές ομάδες και για όλα τα σπορ. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, πόλο, βόλεϊ. «Παίζουμε μπάλα» σε όλα τα αθλήματα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Ακολουθήστε μας στο facebook για να μη χάνετε είδηση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.