Στα play in ο Υδραϊκός, στα play out τα Χανιά

17:13 | 30/03/2023

Τη συμμετοχή του στα play-in της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών εξασφάλισε ο Υδραϊκός, που νίκησε σήμερα (30/3) τον Ηλυσιακό με 9-6 στη Γλυφάδα, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Νίκου Καραμάνη τερμάτισε δεύτερη στο Γκρουπ 2 και το Σάββατο (1/4) θα αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης τη Γλυφάδα. Ο ηττημένος αυτού του αγώνα θα ολοκληρώσει τη χρονιά στη δέκατη θέση, ενώ ο νικητής θα αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα (Κυριακή 2/4), στο ίδιο κολυμβητήριο, τον ηττημένο του ματς Παναθηναϊκός-Εθνικός, διεκδικώντας το όγδοο και τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα οριστικοποίησε παράλληλα και τη συμμετοχή των Χανίων στα πλέι-άουτ, όπου οι Κρήτες θα αντιμετωπίσουν -με πλεονέκτημα έδρας- τον Νηρέα Χαλανδρίου στις 10, 12 και (αν χρειαστεί) 19/4. Το άλλο ζευγάρι που θα διεκδικήσει την παραμονή είναι αυτό μεταξύ του Παλαιού Φαλήρου και του Ηλυσιακού, με τα ματς να ορίζονται για τις 5, 8 και (αν χρειαστεί) 10 Απριλίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.