Στα σκαριά συνεργασία ΟΦΗ - ΙΤΕ

13:40 | 22/11/2019

Από τη μια πλευρά το καμάρι της ποδοσφαιρικής Κρήτης, ο ΟΦΗ και από την άλλη το κορυφαίο ερευνητικό... κοπέλι του νησιού, ΙΤΕ.

Μπορεί να είναι δυο παράλληλοι κόσμοι, εκείνος του ποδοσφαίρου και ο άλλος της Έρευνας και της Τεχνολογίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να συναντηθούν κιόλας! 

Από τη μια πλευρά το καμάρι της ποδοσφαιρικής Κρήτης, ο ΟΦΗ, κι από την άλλη το κορυφαίο ερευνητικό... κοπέλι του νησιού, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), που διαφημίζει την Κρήτη στα πέρατα της οικουμένης και αποτελεί, για όσους έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφτούν, ένα θαυμαστό και άγνωστο στους πολλούς κόσμο.

Αυτοί οι τόσο διαφορετικοί κόσμοι λοιπόν της Κρήτης, ζουν και δραστηριοποιούνται  σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο, ωστόσο εντελώς ασύμβατοι προς το παρόν και το ερώτημα είναι αν μπορεί ο ένας (για το ΙΤΕ βέβαια ο λόγος) να βοηθήσει το άλλο!

Ε φαίνεται πως αυτόν τον κοινό τόπο αναζητούν στην ΠΑΕ με τα τόσα καινοτόμα προγράμματα που προωθεί το ΙΤΕ και θα μπορούσαν να βρουν κοινή συνισταμένη στην προσπάθεια που κάνει το ιστορικό σωματείο να κάνει πιο ελκυστικό ακόμα το προϊόν του, προς τους φιλάθλους!

Η πρώτη επαφή λοιπόν έγινε, οι άνθρωποι του ΟΦΗ ενθουσιάστηκαν και εξεπλάγησαν με τα όσα αντίκρισαν στα εργαστήρια του ΙΤΕ και αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν και εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες να αποτυπωθεί αυτή η συνεργασία σε κάτι χειροπιαστό, που θα κάνει τον ΟΦΗ ακόμα πιο... hitech και πιο διαδραστικό από ό,τι είναι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δε θα είναι έκπληξη ο Στάικος

Ο Σίμος, το ρεπό και η αποφόρτιση

Ο Γιαννούλης... θυμάται τα παλιά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.