Στάικος στο Capitano.gr: «Θέλω πολύ τα πλέι οφ»

ΟΦΗ

Ο Πασχάλης Στάικος στέλνει το μήνυμα για τους επόμενους δύο «τελικούς» του ΟΦΗ

Οι παλμοί εξακολουθούν να χτυπούν σε «τρελούς» ρυθμούς. Η ένταση κάπως έχει κοπάσει, αλλά το ματς-θρίλερ με τον Ατρόμητο δεν μπορεί να σβηστεί τόσο εύκολα.

Πετύχαμε τον Πασχάλη Στάικο στη μεικτή ζώνη του «Γεντί Κουλέ» κατά την αποχώρησή του. Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη του, δεχόταν τα συγχαρητήρια όλων, ένιωθε ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα. Συνάμα ήταν προσγειωμένος γιατί ξέρει ότι η... δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απομένουν δύο παιχνίδια, αυτό με την ΑΕΚ και αυτό με τη Λαμία. Ειδικά το δεύτερο είναι ο μεγάλος «τελικός».

«Δεν νομίζω ότι αυτό με τον Ατρόμητο ήταν το πιο σημαντικό ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, αλλά σίγουρα ήταν κομβικό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Capitano.gr το βράδυ της Δευτέρας ο νεαρός μέσος και συμπλήρωσε: «Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ. Σίγουρα, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά σημασία έχει που πήραμε τη σημαντική νίκη. Προχωράμε για τα επόμενα».

Σε αυτή την ολιγόλεπτη συζήτηση δεν γινόταν να μην τεθεί το ερώτημα για τα πλέι οφ. Αν υπήρχε... μονάδα μέτρησης για το πόσο το θέλουν στον ΟΦΗ, ο Στάικος θα «χτυπούσε κόκκινο»: «Κάνεις την ερώτηση σε έναν που το θέλει πολύ (γέλια). Αυτό θέλουμε και ελπίζω να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ».

Οσον αφορά στην είσοδό του στο ματς, στο δεύτερο μέρος στη θέση του Βαφέα, ο μέσος του Ομίλου υπογράμμισε: «Πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-0

Τα στιγμιότυπα της μεγάλης νίκης

Ο Σίμος εξήγησε γιατί έβγαλε τον Βαφέα

VIDEO: Το πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες ο Μπούσης

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Πουρσανίδης

Η επιστροφή του Φερέιρα

Ο Παντελίδης "ανακάλυψε" θέμα με τη διαιτησία

Η βαθμολογία της Super League

Ένα με τους παίκτες ο «τρελαμένος» Μπούσης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.