Σταθερά πρώτος

17:58 | 11/02/2018

Νίκησε 2-0 τον Ερμή, έχασε βαθμούς το Αιγάλεω, έμεινε ακλόνητος στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής ο Ηρόδοτος.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, έχοντας την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ερμή Ζωνιανών, παίρνοντας τη νίκη 2-0 και συνδυασμό με το 1-1 του Αιγάλεω με τον Ηλυσιακό, άνοιξε τη διαφορά τους στους τρεις πόντους.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν έπειτα από φάουλ του Μελισσόπουλου, ο Ραπτάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα προς την εστία της ομάδας του, καταλήγοντας όμως ελάχιστα πάνω από αυτή. Στο 11’ ο Ηρόδοτος απείλησε εκ νέου με το σουτ του Ετόφ να εξουδετερώνεται δύσκολα από τον Γεωργίου.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στον αγώνα οι παίκτες του Παπαματθαιάκη είχαν μια ακόμα καλή προσπάθεια, με το σουτ του Μωραΐτη και τη νέα δύσκολη επέμβαση του Γεωργίου, ενώ στην επαναφορά ο Ετόφ δεν μπόρεσε να πλασάρει. Η όποια εδαφική υπεροχή του Ηροδότου δεν είχε ουσία στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη αντίθετα ο Ηρόδοτος κατάφερε και αξιοποίησε την πρώτη του καλή προσπάθεια και στο 58’ με κεφαλιά «ψαράκι» του Φραγκουλάκη πέτυχε το 1-0, έπειτα από σέντρα του Μπάμπη από τα αριστερά, μπαίνοντας σε θέση οδηγού. Ομοίως και στη φάση του 78’, όταν ο Ετόφ και πάλι από την αριστερή πλευρά πέρασε μέσα στην περιοχή, έστρωσε στον Μωραΐτη και αυτός με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 80’ έφτασαν κοντά στο να μειώσουν το σκορ, όμως το σουτ του Ηλιόπουλου, το έδιωξε ο Κασμερίδης, ενώ ο επερχόμενος Λα Ταλιέρ δεν κατάφερε να πλασάρει εκ νέου. Η πίεση από μεριάς Ερμή συνεχίσθηκε, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση και κυρίως χωρίς το γκολ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα μετά από τέσσερις αήττητους αγώνες. Ο Ηρόδοτος από την πλευρά του σταθεροποιήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Μπάμπης, Κασαπάκης (76΄Παναγιωτάκης), Φουκαράκης (89’ Καρατζάογλου), Φραγκουλάκης, Μωραΐτη (86’ Παπαδάκης), Ετόφ, Μελισσόπουλος (90’ Γαρεφαλάκης). 

Ερμής Ζ. (Δ. Βολονάκης): Γεωργίου, Ακαζού, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Χατζηβασίλης, Πασιαλής (67’ Κοτζαδάκης), Σταθόγλου, Ηλιόπουλος, Πλουσής (67’ Λε Ταλιέρ), Γιακουμάκης (73’ Σκουτέλης).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτηριάδης από το Λασίθι, ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ραπτάκη (34’), Προβυδάκη (49’), Ρουμπάκη (72΄), με επόπτες τον Πάγκαλο και τον Φραγκιαδάκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.