Σταθόπουλος ο πρώτος «κιτρινόμαυρος»

18:55 | 29/06/2018

Ο 20χρονος επιθετικός Αντώνης Σταθόπουλος, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτά ο Εργοτέλης την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου 1998 ο υψηλόσωμος φορ ήταν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, όπου αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 του συλλόγου, ενώ είχε ακολουθήσει πέρσι την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργοτέλη τονίζει: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την μεταγραφή του Αντώνη Σταθόπουλου από τον ΠΑΟΚ.

Ο ύψους 1,85μ. 20χρόνος σέντερ φορ (γεννημένος στις 23/2/1998) υπέγραψε σήμερα στην Θεσσαλονίκη παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ομάδος μας Γιώργου Τουτζάρη συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών».

Ο Σταθόπουλος από την πλευρά του στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, λέει στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Νιώθω μεγάλη χαρά για την θετική εξέλιξη και την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με τον Εργοτέλη. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία ο οποίος έχει αναδείξει πολλούς παίκτες. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και ανυπομονώ να έρθω στο Ηράκλειο. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Σταθόπουλος τα έκανε στην Εράνη Φιλιατρών, ενώ το καλοκαίρι του 2013 εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 της ολλανδικής Τβέντε, ενώ στην συνέχεια έπαιξε και στην Κ19. Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ εντάσσοντας τον στην Κ20. Ο νέος παίκτης του Εργοτέλη αποτελεί στέλεχος της Εθνικής Νέων, ενώ έχει στο παρελθόν αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές μας ομάδες. Είναι ένας κλασσικός φορ και πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.