Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στη Βιέννη - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

11:22 | 26/10/2022

Την πρώτη του «μάχη» στο Erste Bank Open της Βιέννης θα δώσει την Τετάρτη (26/10) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον Ντένις Νόβακ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προέρχεται από την παρουσία του στα Open της Αστάνα και της Στοκχόλμης, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο. Πάντως, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα ATP Finals και ευελπιστεί να κατακτήσει κάποιον τίτλο νωρίτερα.

Πρώτο «εμπόδιο» για τον 24χρονο πρωταθλητή είναι ο Ντένις Νόβακ, Νο 155 στην παγκόσμια κατάταξη. Αναμφίβολα ο Έλληνας τενίστας έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και σε περίπτωση που τα καταφέρει, τότε θα βρει απέναντί του τον Μπόρνα Τσόριτς.

Ο Κροάτης πριν μερικές εβδομάδες, κέρδισε με straight sets τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Cincinnati Masters και κατέκτησε τον 1ο Masters τίτλο της καριέρας του. Μάλιστα, πήρε την πρόκριση στον 2ο γύρο του Erste Bank Open, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ επικράτησε τελικά του Κουεντίν Αλίς, με 3-6, 7-5, 6-3, για να «κλείσει» θέση του στους «16» του θεσμού.

Η αναμέτρηση του Έλληνα πρωταθλητή με τον Ντένις Νόβακ υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 17:00. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τα κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 6HD.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.