Στειακάκης: «Nα μην βάζουμε εγωισμούς και πίκρες πάνω από τον Εργοτέλη»

17:00 | 04/07/2022

Η ανάρτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη για τις προθέσεις του Μάγκεντ Σάμι και την επόμενη ημέρα

Όπως γράψαμε και πριν, έπειτα από συνάντηση που έγινε χθες με στελέχη του Ερασιτέχνη και επικοινωνία που υπήρξε με τον Μάγκεντ Σάμι, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας εξέφρασε την θέληση να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Εργοτέλης άμεσα. Όλα τα παραπάνω επιβεβαίωσε με ανάρτηση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Στειακάκης ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι ο Γιώργος Βρέντζος ''είναι κοντά στα δεδομένα που έχει θέσει''.

Η ανάρτηση του Γιώργου Στειακάκη:

Για την ενημέρωση των φίλων του Εργοτέλη:

1. Τα μέλη του ΔΣ ερασιτέχνη Εργοτέλη, όπως πάντα νομίζω, λειτουργούμε με σύνεση και ψυχραιμία μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.
2. Αυτή τη στιγμή η απόδοση ευθυνών για την στάση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν θα σώσει την κατάσταση. Αντίθετα η συνεννόηση μαζί του είναι το πρώτο μας μέλημα, ώστε να υπάρξει διέξοδος. Και αυτό προσπαθούμε παρά τις δυσκολίες.

3. Χθες μάλιστα 3-3-2022 υπήρξε επικοινωνία μαζί του και δέχθηκε να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εξόφληση εφορίας και ΕΦΚΑ.

4. Για αυτή την εξέλιξη ενημερώθηκε και ο Γιώργος Βρέντζος, αφού η κατάσταση όπως διαμορφώνεται είναι κοντά στα δεδομένα που έθεσε.

5. Δεν επιθυμώ να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα αυτή τη στιγμή και ιδίως σχετικά με ποιον, γιατί και πότε υποστήριξα. Εγώ βλέπω, και το είχα πει, ότι είναι εφικτή η εύρεση λύσης, αρκεί να μην βάζουμε εγωισμούς και πίκρες πάνω από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.