Στειακάκης: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουν το ενδιαφέρον τους όλοι όσοι αγαπούν τον Εργοτέλη»

18:05 | 12/05/2023

Το μήνυμα του προέδρου του Ερασιτέχνη ενόψει των εκλογών

O απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, τόνισε ότι στις 29 του μήνα θα θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ του Συλλόγου καθώς και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τριετίας, στη συνέχεια θα γίνουν οι εκλογές. Μάλιστα, όπως τονίζει ''τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουν το ενδιαφέρον τους όλοι όσοι αγαπούν τον Σύλλογο και επιθυμούν να ασχοληθούν με την διοίκηση του.''

Η ανάρτηση του Γ. Στειακάκη:

Στις 29 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου ενόψει της λήξης της θητείας αυτού του διοικητικού συμβουλίου. Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τριετίας και στη συνέχεια θα διενεργηθούν εκλογές. Θα γίνει σχετική επίσημη ενημέρωση και πρόσκληση των μελών του συλλόγου στη γενική γενική συνέλευση, όπως ο νόμος ορίζει.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουν το ενδιαφέρον τους όλοι όσοι αγαπούν τον Σύλλογο και επιθυμούν να ασχοληθούν με την διοίκηση του. Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται όπως θα αναφέρεται στην ανακοίνωση που θα εκδοθεί. Πιστεύω ακράδαντα ότι η επόμενη διοίκηση θα είναι καλύτερη και με περισσότερες δυνάμεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.