Στη 2η θέση τα Χανιά, 6ος ο Γιούχτας: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Athens Kallithea

18:31 | 24/10/2023

Η Athens Kallithea έφυγε με το διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό Β', με τον Περέιρα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ για τον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 και να στέλνει την ομάδα του στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε 1-0 στη Ριζούπολη από την Athens Kallithea για τον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο με τον Περέιρα και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κάρλος Ζέκα αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός από τη μέρα που υπέστη ρήξη χιαστού, με τον Σωτήρη Αντωνίου να του δίνει φανέλα βασικού.

Έτσι, η Καλλιθέα βρίσκεται πλέον στην κορυφή, τα Χανιά πέρασαν στην 2η θέση και ο Γιούχτας έμεινε στην 6η θέση μετά την 3η αγωνιστική

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος (40' Λίλο), Ζέκα (56′ Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46′ Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λαμψιάς (68′ Μαντσίνι), Μπιλάλ (68′ Νταμπίζας).

Athens Kallithea: Πάντος, Μανθάτης, Μαρόττα, Μεχίας (78′ Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56′ Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78′ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86′ Τσιντώνης), Λουκίνας (86′ Ιωαννίδης)

Η βαθμολογία (3η αγωνιστική)

1. Athens Kallithea 10
2. Χανιά 9
3. Καλαμάτα 9
4. Ιωνικός 7
5. Ηλιούπολη 7
6. Γιούχτας 6
---------------------------------
7. Διαγόρας Ρόδου 6
8. Παναθηναϊκός Β' 3
9. Αιγάλεω 3
10. Τηλυκράτης Λευκάδας 3
11. Παναχαϊκή 1
----------------------
12. Ολυμπιακός Β' -5*

* Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με δύο αφαιρέσεις βαθμών (-5) από την περσινή σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.