Στη Χαλκιδική για διακοπές ο Μάικλ Τζόρνταν!

10:32 | 07/08/2022

Ο «Air» βρίσκεται στην Ιερισσό και ταξιδεύει με μια πολυτελή θαλαμηγό με την παρέα του απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής.

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Χαλκιδική περνά ο Μάικλ Τζόρνταν, όπως έγραψε στο Sport24 ο Βασίλης Σκουντής.

Ο «Air» βρίσκεται στην Ιερισσό και ταξιδεύει με μια πολυτελή θαλαμηγό με την παρέα του απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να βρεθεί και στο Άγιο Όρος. Άλλωστε, η κωμόπολη της Χαλκιδικής βρίσκεται στην αρχή της χερσονήσου του Άθω και εκεί χορηγούνται τα διαμονητήρια σε όσους επιθυμούν να περάσουν στο «Περιβόλι της Παναγίας».Ο εξάκις πρωταθλητής του ΝΒΑ βαδίζει στα χνάρια του Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα τα τελευταία δυο καλοκαίρια, στάζει μέλι γι αυτήν και μάλιστα δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Μάικλ Τζόρνταν βρίσκεται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα

Η πρώτη του φορά ήταν τον Οκτώβριο του 1983, με την κολεγιακή ομάδα του Νορθ Καρολάινα που αγωνίστηκε στα «Δημήτρια» της Θεσσαλονίκης και σε ένα επί πλέον ματς με την Εθνική ομάδα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Επανήλθε το 2013, όταν επέλεξε τη χώρα μας για να περάσει τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο του (29 Απριλίου) με την Κουβανοαμερικανή Ιβέτ Πριέτο σε Μύκονο, Ύδρα και Σπέτσες.

Πριν από έναν χρόνο, στα τέλη Αυγούστου του 2021, ο θρύλος του ΝΒΑ είχε περάσει μέρος των διακοπών του στις Κυκλάδες

*φωτογραφία αρχείου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.