Στη FIFA η Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε

22:32 | 12/07/2018

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα καταθέσει προσφυγή στη FIFA μόλις επικυρωθεί επίσημα η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, θέλοντας να αποκομίσει οικονομικό όφελος από την μετακίνηση του παίκτη στους Πειραιώτες.

Η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε θα έχει τουλάχιστον ένα ακόμη επεισόδιο, καθώς η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα καταθέσει προσφυγή στη FIFA μόλις επικυρωθεί επίσημα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία για την ελευθερία του παίκτη μετά τα όσα είχαν συμβεί με την προηγούμενη διοίκηση και την επίθεση των οπαδών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ωστόσο με την αλλαγή στον προεδρικό θώκο επιχειρήθηκε μια αλλαγή δεδομένων.

Μάλιστα ενώ όλα έδειχναν ότι η παραμονή του Ντανιέλ Ποντένσε στα "λιοντάρια της Λισσαβώνας" είναι σίγουρη, εντέλει ο παίκτης και ο μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες, προτίμησαν τον Ολυμπιακό.

Όπως και με την περίπτωση του Ρουί Πατρίσιο, που με τον ίδιο τρόπο έφυγε για τη Γουλβς, έτσι και σε αυτή με τον 22χρονο εξτρέμ, η Σπόρτινγκ προτίθεται να καταθέσει προσφυγή ελπίζοντας να εξασφαλίσει κάποια κέρδη από αυτή την ιστορία.

Αν στο μεσοδιάστημα Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ έρθουν σε συμβιβασμό, οι Πορτογάλοι δεν θα προβούν σε καμία ενέργεια προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η διαμεσολάβηση του Ζόρζε Μέντες, που διατηρεί καλές σχέσεις τόσο με τους "ερυθρόλευκους", όσο και με τη Σπόρτινγκ.

Οι Πορτογάλοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα επιτευχθεί μια συμφωνία που θα τους φέρει οικονομικά οφέλη, ωστόσο την ίδια στιγμή εμφανίζονται πρόθυμοι να προσφύγουν στη FIFA, πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσουν τη θέση τους στην υπόθεση.

Πηγή:
www.sport24.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.