Στη... γωνία για Κάιπερς

SMS
09:27 | 05/07/2019

Τις εξελίξεις γύρω από τον Ούγκο Κάιπερς παρακολουθούν αρκετές ομάδες της Super League περιμένοντας την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώην επιθετικό του Εργοτέλη.

Ο Κάιπερς βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, στην Πολωνία και ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και έως τώρα έχει αγωνιστεί σε ένα φιλικό. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Βέλγος δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Ντουρμισάι είναι αυτός που έχει προκαλέσει θετικά σχόλια, όπερ σημαίνει ότι φαίνεται να έχει το προβάδισμα για τη θέση του αναπληρωματικού επιθετικού.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Κάιπερς έχει τελειώσει από τον Ολυμπιακό. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην επιστροφή της αποστολής των Πειραιωτών στην Ελλάδα όπου θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα του ρόστερ.

Αν ο παίκτης δεν πείσει τον Μαρτίνς τότε θα δοθεί δανεικός και εκεί θα γίνει μεγάλη... μάχη, αφού αρκετές ομάδες της πρώτης κατηγορίας περιμένουν στη... γωνία για να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, ενώ δεν αποκλείεται και η λύση του εξωτερικού.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κάιπερς θα συνεχίσει να παλεύει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού του Ολυμπιακού και να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.