Στη μάχη των μπαράζ ανόδου τα κορίτσια του ΟΦΗ

20:00 | 05/05/2022

Αρχίζουν την Παρασκευή οι "μάχες".

"Πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε και την άνοδο στην Α2" τονίζει η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Αθηνά Γεωργοπούλου, για την μάχη των μπαράζ ανόδου, που ξεκινούν στην Αθήνα την Παρασκευή (6/5), στα οποία 4 ομάδες θα παλέψουν για δυο εισιτήρια ανόδου.

Η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, μπαίνει στα παιχνίδια με πρώτο αντίπαλο τον ΣΦΠ Ίρις Αργους στις 5μμ.

Δεύτερος αντίπαλος για τον ΟΦΗ θα είναι ο ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου (Σάββατο 7/5, 9μμ) και τρίτος αντίπαλος ο ΑΟ Ιωνικός (Κυριακή 8/5, 4μμ).

Ολα τα παιχνίδια, θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας (Σελεπίτσαρι).

"Θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα" τονίζει η πασαδόρος του ΟΦΗ. "Τα μπαράζ ανόδου, είναι στο μυαλό μας απο το καλοκαίρι που φτιάξαμε την ομάδα. Για αυτά δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα. Πήραμε το πρωτάθλημα Κρήτης, αλλά για μας, ξεκινάνε τώρα τα δύσκολα".

Για τους αντιπαλους του ΟΦΗ, η Αθηνά Γεωργοπούλου, τονίζει ότι "ξέρουμε ότι οι ομάδες της Αθήνας, έχουν πιο δυνατό πρωτάθλημα. Εμείς δεν έχουμε τόσους πολλούς δυνατούς αγώνες. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλες μας, ειδικά απο την Αθήνα, έχουν στα πόδια τους πιο δυνατα παιχνίδια. Έχουμε όμως προπονηθεί πολύ για αυτά τα παιχνίδια και θα είμαστε έτοιμες".

Για την πρόκληση της ανόδου, για τον ΟΦΗ, τονίζει πως "έχουμε μια πολύ καλή βάση σαν ομάδα. Βήμα-βήμα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι εφικτό να πάρουμε το ένα, εισιτήριο ανόδου".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.