Άλλαξε έδρα ο αγώνας του Εργοτέλη

Απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Ο Εργοτέλης φιλοξενείται αύριο από τους «κυανόλευκους» για την 4η φάση του θεσμού, ωστόσο το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης και όχι στο Πανθεσσαλικό, καθώς γίνεται επανασπορά στον χλοοτάπητα.

Η σχετική ενημέρωση της Νίκης: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως το παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Εργοτέλη (6/10, 16:00), στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, δε δύναται να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, λόγω επανασποράς που πραγματοποιείται στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου.

Ως εκ τούτου, η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στη δεύτερη έδρα της ομάδας μας, το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, την ίδια μέρα και ώρα.

Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ. Θα λειτουργήσει το εκδοτήριο, στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, επί της οδού Ύδρας, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Θα ισχύσουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας πως θα υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα, το απόγευμα της Τρίτης (5/10, 18:30-20:30) στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, επί της οδού Μαιάνδρου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.