Στη συνεδρίαση της SL ο Αλετράς, επιτυχημένο το δεύτερο στάδιο επιτήρησης

19:03 | 25/06/2018

Όλο και πιο κοντά στην αδειοδότηση βρίσκεται η ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς πέρασε με επιτήρηση και το δεύτερο στάδιο. Στο μεταξύ ο πρόεδρος Γιώργος Αλετράς παρέστη στην εκλογή του νέου προέδρου της διοργανώτριας.

Ο επικεφαλής της διοίκησης της κρητικής ΠΑΕ μετείχε, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου, όπως και ο έτερος νεοφώτιστος Άρης, στη συνεδρίαση της Super League, βασικό αντικείμενο της οποίας ήταν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου, στις οποίες αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης

Τον νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού συνεχάρη ο κ. Αλετράς, ενώ του ευχήθηκε και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα ο πρόεδρος του Ομίλου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά όλα τα φλέγοντα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ παράλληλα αντάλλαξε απόψεις για όλα αυτά με τους συναδέλφους του στη λίγκα. 

Παράλληλα οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ με ικανοποίηση ενημερώθηκαν για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου  Αδειοδότησης, το οποίο ενημέρωσε επίσημα πως η κρητική ΠΑΕ πέρασε με επιτυχία και το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας επιτήρησης, κάτι που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην οριστική αδειοδότηση.

Η επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις ακόλουθες ΠΑΕ της Football League:

Οι ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Καραϊσκάκης, Άρης, Δόξα Δράμας, Κισσαμικός, ΟΦΗ, και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Το ζητούμενο είναι πλέον στο τελευταίο στάδιο το οποίο είναι και το πλέον κρίσιμο, καθώς περιλαμβάνει τα οικονομικά στοιχεία και δεδομένα, να υπάρχει και εκεί η ανάλογη σωστή αντιμετώπιση όλων των θεμάτων, προκειμένου να υπάρξει ανάλογη επιτυχία, όπως στα δύο πρώτα στάδια της επιτήρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.