Στη Θεσσαλονίκη… γηπεδούχος με τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ

14:55 | 09/02/2021

Ο Όμιλος έχει πέντε σερί ματς μακριά από το Ηράκλειο.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια για τη Volley League συνεχίζονται και ο ΟΦΗ έχει μπροστά του δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη είναι αύριο (10/02, 18.00) και αποτελεί το εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής. Το επόμενο έχει οριστεί την Πέμπτη (11/02, 19.00).

Αυτό κανονικά θα γινόταν στην Κρήτη, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί τελικά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κλειστό της Μίκρας.

Μ’ αυτό τον τρόπο προφανώς και οι δύο ομάδες γλιτώνουν ουσιαστικά από ένα ταξίδι. Μετά τον «δικέφαλο» το σύνολο του Φλαούνα αντιμετωπίζει μακριά από το «σπίτι» του Κηφισιά (15/02), Ολυμπιακό (17/02) και Φίλλιπο Βέροιας (20/02).

Η σχετική ενημέρωση: «Εβδομάδα...ΠΑΟΚ για τον ΟΦΗ, καθώς η κρητική ομάδα «μεταναστεύει» στην Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει για δυο συνεχόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Το ένα είναι εξ’ αναβολής για την 2η αγωνιστική (Τετάρτη 10/2, 6μμ) και το δεύτερο, για την 9η αγωνιστική (Πέμπτη 11/2, 7μμ).

Συνολικά το πρόγραμμα φέρνει τον ΟΦΗ να δίνει 5 συνεχόμενα (!) εκτός έδρας παιχνίδια.

Μετά τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει τους αγώνες εκτός Κρήτης, , καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Κηφισιά, το οποίο με βάση το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η ΕΣΑΠ στις ομάδες, θα γίνει τη Δευτέρα 15/2, 6μμ στο Ζηρίνειο, για την 10η αγωνιστική της Volley League.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνεις την Αθήνα, μετά το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη (17/2, 5μμ), για την 11η αγωνιστική, της Volley League.

Τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για τον ΟΦΗ, θα ολοκληρωθούν με την αναμέτρηση στη Βέροια με το Φίλιππο, που θα γίνει το Σάββατο 20/2, στις 6μμ, για την 12η αγωνιστική της Volley League».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.