Στην ΑΕΚ ο Μπρους!

14:04 | 27/12/2018

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Άλμπερτ Μπρους του Εργοτέλη - παίζει με ΟΦΗ και ''πετάει'' για Αθήνα

Έπειτα από την νίκη - πρόκριση, ο Νίκκι Παπαβασιλείου είχε τονίσει μεταξύ άλλων, για κάποιους ταλαντούχους παίκτες της ομάδας ότι «Σίγουρα είναι τόσο ταλαντούχοι, που δεν θα μείνουν για πολύ καιρό εδώ» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Δηλώσεις οι οποίες ουσιαστικά προανείγγειλαν πωλήσεις από πλευράς Εργοτέλη.

Η πραγματικότητα είναι ότι στο... κάδρο εδώ και καιρό βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές. Είναι εκείνοι που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ομάδες και μάνατζερ. Ιατρούδης - Έφορντ - Γιακούμπου και Μπρους είναι εκείνοι που έχουν τραβήξει τα ''βλέμματα'' το τελευταίο τετράμηνο.

Μάλιστα, ο Άλμπερτ Μπρους αναμένεται να είναι πρώτος (ίσως και ο τελευταίος) που θα αποχωρήσει από τον Εργοτέλη, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 25χρονος μέσος αποκτήθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο στο... παρά πέντε από την κρητική ομάδα και έπειτα από 14 μόλις αγώνες με την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα του Εργοτέλη, αναμένεται το 2019 να φορέσει εκείνη της ΑΕΚ. Εκτός απροόπτου, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες από το στρατόπεδο της ΑΕΚ αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα, ο παίκτης είναι θετικός στην ''μετακόμιση'' στην πρωταθλήτρια Ελλάδας ενώ θετικός στην απόκτηση του είναι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν ανοίξει διαύλο επικοινωνίας από την υπόθεση ''Κάιπερς'' η οποία δεν είχε ομαλή κατάληξη.

Έτσι, δεν αποκλείεται, ο Μπρους να αγωνιστεί στο Παγκρήτιο για τελευταία φορά με την φανέλα του Εργοτέλη στην αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ στις 8 Ιανουαρίου, και έπειτα να βρεθεί στην πρωτεύουσα ώστε να ενσωματωθεί με την ''Ένωση''. Αυτή αναμένεται να είναι η 2η μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ, έπειτα από την απόκτηση του Κρίστισιτς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.