Στην αφετηρία ο Εργοτέλης

17:30 | 27/07/2020

Ξεκίνησαν σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» ενόψει της νέας σεζόν.

Οι προπονήσεις αρχίζουν την Πέμπτη (30/07), όμως από το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη περνάνε ανά γκρουπ από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Πρώτα πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, που θ’ ακολουθήσουν την προετοιμασία και πρόκειται για τους Πλαϊτάκη, Θεοδωράκη, Λούσι, Κουτάντο, Αλεξάκη, Κομνηνό, Πατρινό, Κόλα και Βλαχάκη.

Η σχετική ενημέρωση: «Επίσημο ξεκίνημα σήμερα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα μας.

Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο με το πρώτο γκρουπ των παικτών να περνάει από τη διαδικασία των εργομετρικών - αιματολογικών εξετάσεων απ' το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου μας. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές απ' την Κ19 οι οποίοι επελέγησαν να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας μας.

Ο λόγος για τους: Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Λούσι, Κουτάντος, Αλεξάκης, Κομνηνός, Πατρινός, Κόλα, Βλαχάκης.

Τα τεστ θα συνεχιστούν και αύριο Τρίτη (28/7) τις πρωινές ώρες εξίσου στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου με το δεύτερο γκρούπ το οποίο αποτελούν οι: Kacurri, Bote, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Αζίζι, Τζελέπης, Ψιμόπουλος

Να υπενθυμίσουμε ότι τα τεστ θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη με το τελευταίο γκρουπ των ποδοσφαιριστών, μέσα στους οποίους θα βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας Conraad και Neral. Οι υπόλοιποι είναι οι: Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Bruce.

Όσον αφορά την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας όπως έχει γίνει γνωστό έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Πέμπτη 30/7».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to back μεταγραφές για τον Εργοτέλη!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.