Στην αφετηρία ο Πόρος

16:15 | 02/08/2021

Ξεκινάει απόψε την προετοιμασία του.

Οι παίκτες του Πόρου πέρασαν από εργομετρικά τεστ και στις 20.30 έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της νέας σεζόν. Η σχετική ενημέρωση:

«Απόψε στις 20:30 στο "Lido Soccer" η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση για τους "μπλε" οι οποίοι ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα περίοδο. Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά, ραντεβού το βράδυ στο γήπεδο για Πόρο. Ο Ανδρέας Σκέντζος και οι συνεργάτες του Νίκος Τσαγκατάκης και Αχιλλέας Δημητριάδης σηκώνουν μανικια, ξεκινώντας από σήμερα τη σκληρή δουλειά με τους ποδοσφαιριστες. Το "παρών" στην "πρώτη" θα δώσουν και τα εννέα νέα μεταγραφικα αποκτήματα Λούκα Μπέλιτς, Αλέξανδρος Περογαμβρακης, Σωτήρης Τσάτσος, Τάσος Παγώνης, Θανάσης Ουζούνογλου, Θανάσης Φραντζέσκο Μπίσσα, Γιώργος Ψωρογιάννης, Δημήτρης Ζαφείρης και Μανώλης Μυλωνάκης.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν Παρασκευή 30 (πρώτο γκρουπ) και Σάββατο 31 Ιουλίου (δεύτερο γκρουπ, φώτο) στο γυμναστήριο "2B FIT" (κόμβος Γουβών) του εκ των κορυφαίων στην Κρήτη και όχι μόνο Ποριανού γυμναστή Σταύρου Κορασάνη ο οποίος διέθεσε για μία ακόμη φορά αφιλοκερδώς τον χώρο του για τις ανάγκες της ομάδας και βρίσκεται συνεχώς δίπλα της. Την εποπτεία των εργομετρικών είχε ένας εκ των καλύτερων Ελλήνων εργοφυσιολόγων, διδάκτορας εργοφυσιολογίας και καθηγητης φυσικής αγωγής Θανάσης Μουρτζιάπης. Την Κυριακή (01/08) οι "μπλε" πήραν ανάσες μετά τα εργομετρικά, μπαίνοντας από τη Δευτέρα (02/08) στις 20:30 στα... βάσανα της προετοιμασίας!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.