Στην Αίγυπτο ο Τουτζάρης

16:23 | 25/05/2021

Θα έχει συνάντηση με τον Σάμι.

Το φινάλε της σεζόν είχε πικρό φινάλε για τον Εργοτέλη, ωστόσο άπαντες κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή (28/05) και έπειτα οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι για τις διακοπές τους.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Τουτζάρης ταξίδεψε σήμερα για την Αίγυπτο, ώστε να συναντηθεί με τον Μάγκετ Σάμι. Θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που τέλειωσε κι έπειτα θ’ ακολουθήσει συζήτηση για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Η σχετική ενημέρωση: «Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να ολοκληρώθηκε, οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο συνεχίζουν να δίνουν το παρών στο Παγκρήτιο στάδιο ακολουθώντας προπονητικά προγράμματα.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, συνεχίζουν καθημερινά να προπονούνται πραγματοποιώντας αποθεραπεία αλλά και οικογενειακά διτέρματα κλείνοντας με αυτό τον τρόπο την φετινή σεζόν με το τελευταίο ραντεβού μάλιστα να έχει προγραμματιστεί για το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (28/05).

Στην Αίγυπτο ο Τουτζάρης

Εν τω μεταξύ, αναχώρησε σήμερα για την Αίγυπτο ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο κ. Μάγκετ Σάμι. Οι δυο ισχυροί άνδρες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναμένεται να κάνουν ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και παράλληλα θα θέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων όλα αυτά τα θέματα που θα απασχολήσουν εν μέσω καλοκαιριού και αφορούν τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.