Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο για τον Παναθηναϊκό

14:07 | 26/12/2018

Από το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12) ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στην Αθήνα, και το απόγευμα θα βρεθεί στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού

Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τη συμφωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έγινε έτσι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Το μεσημέρι ευχήθηκε στους Έλληνες με ένα άκρως ελληνικό "τιτίβισμα" και από σήμερα βρίσκεται στη χώρα μας.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του, χαρακτήρισε ως μεγάλη πρόκληση το να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο -όπως τόνισε- έχει να μάθει πολλά, στην προσπάθειά του να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις:

"Έχω υπογράψει (σ.σ. εξάμηνο) συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα πάω στην προπόνηση το απόγευμα. Θέλω να διορθώσω τις αδυναμίες, που έχω διαπιστώσει και να βοηθήσω τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα σιγά σιγά. Στόχος είναι να επαναφέρω την ομάδα στις επιτυχίες και να δω τις αδυναμίες των παικτών, ώστε να ξεκινήσουν να κερδίζουν. Ο λόγος που αποφάσισα να έρθω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και παρότι προπονώ 41 χρόνια, έχω να μάθω πολλά. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους παίκτες, θέλω να τους δω από κοντά και μετά θα πάρουμε αποφάσεις".

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.