Στην Εθνική η Δανάη Γκογκόση

08:29 | 24/05/2019

Μια σημαντική στιγμή για την αθλήτρια του Ωρίωνα

Μια μεγάλη πορεία με πανελλήνιο ρεκόρ,όρια προεθνικής,πανελλήνιες νίκες ήρθε να επισφραγιστεί με την κλήση από την ΚΟΕ της αθλήτριας Δανάη Γκογκόση, προκειμένου να συμμετέχει στο COMEN CUP που θα πραγματοποιηθεί 21-23/06/19 στο ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ της Βουλγαρίας με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας.

Η 14χρονη κολυμβήτρια επιλέχτηκε ως μια από τις 4 αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι μία μεγάλη δικαίωση για την μικρή κολυμβήτρια του ΩΡΙΩΝΑ και της προπονήτριας της Βάνας Μπακούση αφού μέσα σε 2 χρόνια που ανήκει στην αγωνιστική κατηγορία η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη και η επιβράβευση των κόπων τους είναι γεγονός. Σε ερώτηση μας σχετικά με τους στόχους της για την συγκεκριμένη διοργάνωση η αθλήτρια μας απάντησε:

"Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να τιμήσω το εθνόσημο μας και να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες από μια τόσο σημαντική διοργάνωση εκτός των συνόρων μας .
Θέλω πολύ να φανώ αντάξια του καλέσματος που μου έγινε.
" τόνισε η Δανάη Γκογκόση

Η Α.Α.ΩΡΙΩΝΑ θέλει να συγχαρεί την αθλήτρια της για την επιτυχία της αυτή,να ευχηθεί τα καλύτερα ,πάντα επιτυχίες και αυτό να είναι μόνο η αρχή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.