​Στην Ιαπωνία ο Φελίπε

SMS

Τέλος στο σίριαλ με τον Βραζιλιάνο, για τον οποίο ο ΟΦΗ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά δεν ήταν στο χέρι τoυ.

Ο Λουίζ Φελίπε κούρασε τον ΟΦΗ και δικαιολογημένα απέσυρε το ενδιαφέρον της η Κρητική ομάδα και τελικά αυτό το κάτι καλύτερο που αναζητούσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι... στην Ιαπωνία.

Oπως αναφέρει δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Ιαπωνία με τη φανέλα της Tokyo Fc. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι, περιμένει να εκδοθεί η βίζα του, για να ταξιδέψει στην Ιαπωνία και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παίκτης θα δοθεί δανεικός για 1 χρόνο, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ με την προϋπόθεση να πετύχει 10 γκολ!

Έτσι μπαίνει οριστικά τέλος στο περιβόητο σίριαλ με τον πρώην φορ του ΟΦΗ, για τον οποίο η Κρητική ομάδα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, έκανε οικονομική υπέρβαση, αλλά δεν βρήκε άκρη και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του για να μη χαθεί κι άλλος χρόνος. Όσον αφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αποδεικνύεται πως το να κάνεις στα τυφλά ό,τι σου πει ο μάνατζέρ σου δεν είναι πάντοτε καλό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.