Στην ίδια αφετηρία ο Σακόρ

15:36 | 20/04/2020

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Νορβηγός μέσος του ΟΦΗ είναι άτυχος και οφείλει ξανά να κάνει… επανεκκίνηση.

Τα προσόντα του Βαγιεμπά Σακόρ είναι δεδομένα και με την ποιότητα του αποτελεί μια εξαιρετική μονάδα για τη μεσαία γραμμή του Ομίλου.

Το θέμα, ωστόσο, είναι πως το σχεδόν 1.5 χρόνο που βρίσκεται στους «ασπρόμαυρους» ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να «βγάλει» στο χορτάρι αυτά που πραγματικά μπορεί.

«Συστήθηκε» στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον περασμένο Ιανουάριο, όμως δε βρήκε πολλές ευκαιρίες, καθώς οι αρκετοί μικροτραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν, δεν του επέτρεψαν ν’ αποκτήσει καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Σακόρ ακολούθησε την τρέχουσα σεζόν κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία, είχε αρκετά θετική παρουσία, αλλά-είναι αλήθεια-ότι δεν μπήκε τόσο καλά στη χρονιά.

Είχε, εξάλλου, μπροστά του στα χαφ το δίδυμο των Μεγιάδο-Νέιρα, που κάνει… πράματα και θάματα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε το έργο του εκ προοιμίου ήταν δύσκολο.

Παρόλα αυτά, έκανε κάποια καλά ματς, έπαιρνε ψυχολογία, αλλά το διάστημα που έδειχνε να βρίσκεται στα πάνω του, η ατυχία του… χτύπησε την πόρτα.

Ο τραυματισμός στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο, στις 4 Ιανουαρίου, τον άφησε για περίπου 45 ημέρες εκτός δράσης, αφού υπέστη τρία κατάγματα, έπειτα από εναέρια σύγκρουση που είχε με τον Κοροβέση, και τελικά επιλέχθηκε η λύση του χειρουργείου (ζυγωματικό και ιγμόρειο) για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Ο Σακόρ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά, αλλά είναι γεγονός πως έχασε και πάλι πολύτιμο έδαφος.

Η παύση της δράσης, λόγω κορωνοϊού, του δίνει τη δυνατότητα να επανέλθει πλήρως, όμως, από την άλλη πλευρά, έχει ήδη συμπληρώσει 3.5 μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Με δυο λόγια, ο γεννημένος στη Λιβερία, πολιτογραφημένος Νορβηγός, βρίσκεται ξανά σε διαδικασία… επανεκκίνησης. Για να καταφέρει να επιστρέψει δυνατότερος και να βοηθήσει ουσιαστικά το σύνολο του Σίμου.

Τόσο στα πλέι οφ, εφόσον τελικά διεξαχθούν, όσο και την ερχόμενη περίοδο, που θα είναι και η τελευταία του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κρητικό σκετσάκι της ΠΑΕ ΟΦΗ για να... παραμείνουμε σπίτι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.