Στην «κλειστή» λίστα του Μανώλη

SMS
11:32 | 19/11/2018

Ο Παπαστεριανός αναμένεται να επιστρέψει κόντρα στον Άρη και εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής, έχει την ευκαιρία να συμπεριλάβει άλλο ένα… εκλεκτό μέλος στην «κλειστή» λίστα του.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και φυσικά η βασική… δουλειά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι τα γκολ. Σε 186, εξάλλου, εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία έχει σημειώσει 9 τέρματα.

Ο 31χρονος παίκτης, ωστόσο, έχει δημιουργήσει τη δική του… εκλεκτή λίστα, την οποία θα ζήλευαν πολλοί σημαντικοί γκολτζήδες. Στο παρελθόν, δηλαδή, ο Παπαστεριανός έχει σκοράρει κόντρα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου και την Κυριακή (25/11) θα προσπαθήσει, αν χρησιμοποιηθεί, να προσθέσει στα «θύματα» του και τον Άρη.

Σαν ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είχε πετύχει γκολ απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ όταν φόρεσε τη φανέλα του Άρη είχε σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό. Με τον ΟΦΗ ο Παπαστεριανός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο φετινό ματς της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Στόχος του πλέον είναι να «χτυπήσει» και τους «κιτρινόμαυρους». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.