Στην πενταμελή επιτροπή της Γ’ Εθνικής ο Ασσαργιωτάκης

14:55 | 13/07/2021

Ο πρόεδρος του Πόρου αποδέχτηκε την πρόταση.

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης παρευρέθηκε στην πανελλήνια συνάντηση των ομάδων της Γ' Εθνικής στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Θα συμμετάσχει, μάλιστα, στην πενταμελή επιτροπή, που θα συσταθεί για να «τρέξει» τα θέματα που αφορούν στην κατηγορία. Η ενημέρωση του Πόρου:

«Θερμή υποδοχή στον πρόεδρο του Α.Ο. Πόρου ο οποίος ταξίδεψε από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη για να παρευρεθεί στην πανελλήνια συνάντηση των ομάδων της Γ' Εθνικής τη Δευτέρα αργά το απόγευμα (12/07) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Τόσο ο διοργανωτής της συνάντησης Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας διά μέσω του προέδρου του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όσο και οι υπόλοιποι πρόεδροι - εκπρόσωποι των σωματείων της κατηγορίας καλοσώρισαν ζεστά τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη, επικρατώντας την κίνησή του να κάνει το μακρινό ταξίδι από το Ηράκλειο και να δώσει το "παρών". Μάλιστα του πρότειναν να συμμετέχει στην 5μελη επιτροπή εκπροσώπησης της Γ' Εθνικής, πρόταση την οποία και αποδέχθηκε με χαρά, πρόταση η οποία αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο αλλά και για τον Πόρο τον οποίο εκπροσώπησε.

Η επιτροπή σήκωσε αμέσως μανίκια, επιδιώκοντας άμεσα συνάντηση με τον α' αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιο Αντωνίου. Συνάντηση η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός θεσμικού οργάνου της Γ' Εθνικής που θα μεταφέρει τα προβλήματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη αλλά και γενικότερα των ομάδων της Γ' Εθνικής σε ΕΠΟ και Πολιτεία, στοχεύοντας στην εξεύρεση λύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιιάννης Ασσαργιωτάκης πήρε πρώτος τον λόγο μετά τον διοργανωτή της πανελλήνιας συνάντησης Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και η τεκμηριωμένη, μεστή και με επιχειρήματα τοποθέτήση του προκάλεσε τα χειροκροτήματα των εξίσου ρομαντικών εκπροσώπων των σωματείων της κατηγορίας οι οποίοι έχουν τις ίδιες αγωνίες με τον πρόεδρο του Πόρου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.