Στην προπόνηση οι οπαδοί του Απόλλωνα Λεμεσού

18:02 | 14/09/2020

Για να ντοπάρουν τους παίκτες του Σοφρώνη Αυγουστή ενόψει ΟΦΗ.

Οι οπαδοί των «γαλανόλευκων» (ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1 est.2002) κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το «παρών» στην αυριανή προπόνηση για να δώσει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της ευρωπαϊκής συνάντησης με τον ΟΦΗ (17/09).

Αναλυτικά: «Αύριο καλούμε όλο τον κόσμο του Απόλλωνα, να δώσει βροντερό παρών στο Κολόσσι η ώρα 18:30, δίνοντας ηχηρό μήνυμα στους παίκτες πως στον αγώνα της πέμπτης με τον ΟΦΗ, δεν ζητάμε απλά την νίκη αλλά την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

Αναχώρηση από το Οίκημα Δυτικών Προαστίων στον Υψωνα στις 18:00 με τα αδέλφια μας από τον Κεντρικό, με προορισμό το προπονητικό κέντρο της ομάδας, κάνοντας όλη την Λεμεσό να παραμιλά με την πάρτη μας.

Οι υπόλοιποι ραντεβού στο γήπεδο στις 18:30.

-ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ-

-ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ-

Η πάρτη σου με τρέλανε Θεέ..

Και συγχώρα με αν ποτέ τα σπάω..».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.