Στην τελική ευθεία για Δόξα Δρ.

19:17 | 16/03/2018

Κορυφώθηκε δίχως απρόοπτα η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον Κυριακάτικο (18/3, 3:00) αγώνα με τη Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας γνωρίζει από τώρα τους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεσή του και βάσει των απουσιών τους καταρτίζει τα αγωνιστικά του πλάνα. Οι παίκτες αυτοί είναι ο τιμωρημένος Μπάτζιος, ο τραυματίας Μπούζας και ο Ροβίθης στον οποίο δυστυχώς πλέον δεν θα μπορεί να υπολογίζει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. 

Η επέμβαση στον Ροβίθη για την αποκατάσταση του τραυματισμού του έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη (22/3) και θα γίνει από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Εργοτέλη Σήφη Χριστοφοράκη. Ο Μπούζας στην προπόνηση της Παρασκευής (16/3) απείχε για μια ακόμα ημέρα και μολονότι οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση έχουν υποχωρήσει, η συμμετοχή του κόντρα στους «μαυραετούς» είναι απίθανη.

Με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωι στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για το ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.