Στην τελική ευθεία για Πανσερραϊκό

18:48 | 23/02/2018

Δίχως κάποιο απρόοπτο ή πρόβλημα, κορύφωσε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ, για τον αγώνα της Κυριακής (25/2) στις 3:00 με τον Πανσερραϊκό στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με μεγάλη ικανοποίηση, είχε και στην προπόνηση της Παρασκευής (23/2) τους Γιάννη Ποτουρίδη και Σέρχιο Λεάλ να ακολουθούν χωρίς κανένα πρόβλημα όλο το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ανάμεσα στις επιλογές του για την αποστολή της αναμέτρησης. 

Αντίθετα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κοιλιάρα και Νάστου, με τον πρώτο να συνεχίζει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τον Νάστο να απουσιάζει με άδεια. 

Η αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών, θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, η οποία είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. 

* Στη 1:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (24/2) στο ΒΑΚ η ομάδα Κάτω των 19 του ΟΦΗ, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Παναιγιάλειου, για το πρωτάθλημα Νέων της Football League. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.