Στην τελική ευθεία για Σπάρτη

20:52 | 02/05/2018

Κορυφώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα της Παρασκευής (4/5) στις 4:00 με τη Σπάρτη στη Λακωνία, με τον οποίο ανοίγει η 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι κιτρινόμαυροι μετά από δύο αγωνιστικές και τους αγώνες που είχαν «στα χαρτιά» με Αχαρναϊκό και Βέροια, επιστρέφουν και πάλι σε αγωνιστική δράση, με στόχο να διευρύνουν το αήττητο σερί που έχουν, να σταθεροποιηθούν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα να στοχεύσουν ακόμα υψηλοτέρα στη βαθμολογία.

Στους πέντε εναπομείναντες αγώνες που έχει η κρητική ομάδα θα επιδιώξει να συγκεντρώσει τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς, προκειμένου να κλείσει το πρωτάθλημα με τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει τον τελευταίο μήνα. «Σύμμαχος» σε αυτήν την προσπάθεια του Εργοτέλη, είναι η καλή αγωνιστική κατάσταση όπου διανύει, αλλά και το ότι δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. 

Στις αναμετρήσεις μάλιστα όπου πήρε άκοπα τους βαθμούς, ο Εργοτέλης είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» από τους παίκτες οι οποίοι βρισκόντουσαν σε οριακό αριθμό καρτών.  Μπουτσάκης, Μπρους, Νικολακάκης, Σταματάκος, Σταμόπουλος, Μπάτζιος και Μπουρσέλης, εξέτισαν τις ποινές τους και πλέον θα είναι χωρίς το ανάλογο άγχος στη διάθεση του προπονητή τους. 

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα της Σπάρτης κορυφώθηκε με την προπόνηση όπου έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/5) στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου και στην οποία πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στο πλαίσιο της προπόνησης έγινε και ανάλυση μέσω dvd από τον Τάκη Γκώνια και τον συνεργάτη του Σπύρο Μαυραγάνη.

Την Πέμπτη (3/5) το μεσημέρι θα γίνει η τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδεύσει αεροπορικός για την Αθήνα και από οδικός για τη Σπάρτη για την αναμέτρηση της Παρασκευής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.