Στην τελική ευθεία η μεγάλη ψηφοφορία

13:27 | 10/04/2020

Το poll του Capitano.gr για τον καλύτερο επιθετικό στην ιστορία του ΟΦΗ συνεχίζεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα έως τώρα

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και μεγάλη συμμετοχή η ψηφοφορία του Capitano.gr για την ανάδειξη του καλύτερου επιθετικού στην ιστορία του ΟΦΗ.

Εδώ μπορείτε να δείτε την «ενδεκάδα» των επιθετικών που θέσαμε προς ψηφοφορία, αλλά και τα βιογραφικά τους με την φανέλα του ΟΦΗ.

Θυμίζουμε ότι από την πρώτη χρονιά του Ομίλου στην Α' Εθνική έως και σήμερα, επιλέξαμε τους 11 φορ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον κρητικό σύλλογο και η επιλογή μόνο εύκολη δεν ήταν. Επιλέξαμε ως κριτήρια την καριέρα τους με την φανέλα του ΟΦΗ στην Α' Εθνική, τη διάρκειά τους,την επιρροή τους και φυσικά το ιστορικό του πράγματος στην πρώτη κατηγορία.

Η συμμετοχή είναι τεράστια και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα επιλέγοντας τον δικό του αγαπημένο και αυτόν που θεωρεί καλύτερο.

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για λίγο ακόμα αν και η κατάσταση σιγά-σιγά φαίνεται να ξεχωρίζει ως προς τον κορυφαίο, αλλά και ως προς την τελική δυάδα.

Αν θα έπρεπε να σταθούμε κάπου είναι ότι στο top-5 των 11 βάσει ψήφων, υπάρχουν επιθετικοί από δύο τρεις διαφορετικές περιόδους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.