Στην τελική ευθεία της επιστροφής ο Λαμπάκης

15:58 | 11/04/2018

Τη στιγμή που οι παίκτες του Εργοτέλη έχουν μπει στην προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (15/4) με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Παγκρήτιο, ο Στέλιος Λαμπάκης έχει περάσει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο μπακ της κρητικής ομάδας ήταν ο πρώτος άτυχος της εφετινής χρονιάς, όταν στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς υπέστη ρήξη χιαστού και πλέον πέντε μήνες μετά έχει αυξήσει κατακόρυφα τους ρυθμούς του προγράμματός του. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μάλιστα ακολουθεί και μέρος των κανονικών προπονήσεων του Εργοτέλη, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του και ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα μοναδικός απόντας από τις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων είναι ο Μανόλης Ροβίθης, ο οποίος ακολουθεί το δικό του θεραπευτικό πρόγραμμα. Ενόψει του παιχνιδιού με την ομάδα της Θεσσαλίας, ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Μετά το ρεπό της Τρίτης (10/4) οι παίκτες του Εργοτέλη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Το ένα αποτελούνταν από τους αμυντικούς και το άλλο από τους μεσοεπιθετικούς. Η προετοιμασία θα συνεχισθεί την Πέμπτη (12/4), με προπόνηση η οποία θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.