Στην τελική φάση του Παγκοσμίου η Εθνική Ενόπλων

08:45 | 06/12/2018

Με γκολ των Μπουλούλη και Ντουρμισάι η Εθνική Ενόπλων επικράτησε της Γερμανίας με 2-1 και προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Κίνα.

Το δύο στα δύο στον όμιλό της έκανε η Εθνική Ενόπλων και πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβρη στην Κίνα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την επικράτηση επί της Ολλανδίας με 2-0, νίκησε την Τετάρτη και την Γερμανία με 2-1 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο.

Το σκορ για την Εθνική πέτυχε ο Μπουλούλης στο 34' με κεφαλιά, ενώ στο 72' ο Ντουρμισάι ουσιαστικά... κλείδωσε την πρόκριση κάνοντας το 2-0. Οι Γερμανοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον ελληνικής καταγωγής Νούτσου χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας (Βασίλης Βούζας): Τσιφτσής, Γρομητσάρης (57΄ Σκόνδρας), Βλάχος, Αυγενικού, Μπουλούλης (55΄ Παμλίδης), Κούρτι (62΄ Ντουρμισάι), Σάμιος, Γαβριηλίδης, Τσούκαλος, Βέργος, Τσουκάνης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.