Στήριξη στον Μπλατ από 'κει που δεν το περιμέναμε...

11:36 | 13/04/2019

Σε μεγάλη συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην εφετινή πορεία των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα.

Ο Ελληνας προπονητής μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον Ρικ Πιτίνο, ενώ στήριξε τη δουλειά του Ντέιβιντ Μπλατ.

Αρχικά, τόνισε: «Δε με εξέπληξε η πορεία του Παναθηναϊκού στο φινάλε, ούτε του Ολυμπιακού στην αρχή. Πολύ απλά διότι αυτές οι ομάδες είναι συνηθισμένες να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις και πορείες. Έκπληξη για μένα ήταν η αρχή των Πρασίνων και το φινάλε των Κόκκινων».

Και συνέχισε: «Το μπάσκετ είναι ίδιο σε όλο τον κόσμο και ο Πιτίνο είναι ένας έμπειρος προπονητής. Έκανε ανακατανομή σε κάποιους ρόλους, βοήθησε πολύ η προσθήκη του Κιλπάτρικ και η ομάδα βρήκε το δρόμο της. Όπως και ο Ολυμπιακός έτσι και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλα μεγέθη και δεν προκαλεί έκπληξη όταν κάνουν σερί και μπαίνουν στα playoffs αλλά το αντίθετο. Όπως με τον Ολυμπιακό. Ό,τι και να έχει γίνει και είναι αδύνατον να είναι μόνο αγωνιστικά τα αίτια της πτωτικής πορείας στο τέλος, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η αξία ενός προπονητή όπως του Ντέιβιντ Μπλατ. Όσα λάθη και αν έχει κάνει, όσο και αν δεν του βγήκαν όσο θα περίμενε ίσως οι ξένοι, δεν μπορεί μέσα σε μια σεζόν να σβήσει η πορεία που έχει κάνει τόσα χρόνια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.