Στήριξη της οικ. Τζιράκη στη διοίκηση της ΠΑΕ

14:08 | 23/03/2018

Την είσοδο της οικογένειας Τζιράκη τόσο στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και τη στήριξή της στο νέο ΔΣ, χαιρετά με ανακοίνωσή της η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρει: «Η οικογένεια Τζιράκη θα είναι κοντά στον ΟΦΗ.   

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Δημήτρης Τζιράκης, υιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας και πετυχημένου επιχειρηματία Μιχάλη Τζιράκη, εκπροσώπησε την οικογένεια του, στην διαδικασία και δήλωσε «παρών» στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, για να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκ.

Η οικογένεια Τζιράκη θα βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια που κάνει αυτήν την εποχή ο ΟΦΗ, ενώ θα επιχειρήσει θα συμπαρασύρει και άλλους επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, σε αυτήν την κρίσιμη χρονική στιγμή, για το σύλλογο.

Ο Δημήτρης Τζιράκης, εκ μέρους της οικογένειας του, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στο πρόσωπο του Κώστα Καζανάκη, αλλά και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία».

Ο Κώστας Καζανάκης από την πλευρά του μιλώντας για την παρουσία των Μιχάλη και Δημήτρη Τζιράκη, ανέφερε: «Ο Μιχάλης (σ.σ. Τζιράκης) και ο Δημήτρης θα είναι κοντά μας σε ότι χρειαστεί. Η οικογένεια Τζιράκη θα είναι κοντά στον ΟΦΗ και τους ευχαριστώ από καρδιάς, για αυτό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.