Στηρίζει τον εθελοντισμό ο ΠΑΟΚ

22:53 | 11/05/2020

Συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες για το καλό του Κρουσώνα.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει την Κυριακή (17/05) μαζί με τον δήμο Μαλεβιζίου και άλλους φορείς του χωριού, στον καθαρισμό και καλλωπισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο Κρουσώνα.

Η σχετική ενημέρωση: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος είναι στάση ζωής και μας άφορα όλους ανεξάρτητα από οικονομικές ή κοινωνικές διακρίσεις καθώς προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Για τον σκοπό αυτό ο ΠΑΟ Κρουσώνα μαζί με τον δήμο Μαλεβιζίου - την τοπική κοινότητα Κρουσώνα - τον πολιτιστικό σύλλογο Κρουσώνα -τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων - καθώς και τους υπόλοιπους φορείς της κοινωνίας μας, αποφάσισε την Κυριακή 17/05/2020 στις 10:00πμ να συναντηθούμε όλοι μαζί (τηρώντας φυσικά τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλλονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες) με σκοπό τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο Κρουσώνα!

Έχουμε την υποχρέωση το στολίδι που μας παρέδωσαν οι προκάτοχοι μας -να γίνει σημείο αναφοράς της κοινωνίας μας όχι μόνο της ομάδας μας του ΠΑΟΚ...άλλα του πολιτισμού -του αθλητισμού - και της υπευθυνότητας ολόκληρης της κοινωνίας μας. Την Κυριακή λοιπόν απλώνουμε όλοι μαζί το χέρι μας και γράφουμε άλλη μια σελίδα.

Την σελίδα του εθελοντισμού .... ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας για ένα ομορφότερο και καθαρότερο περιβάλλον!

Δ.Σ. ΠΑΟ Κρουσώνα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.