Στις 6:00 το πρώτο ραντεβού

11:12 | 02/07/2018

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την πρώτη εφετινή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 6:00 το απόγευμα.

Το πρώτο ραντεβού να γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει καρδιολογικές, αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι χωρισμένοι σε γκρούπ. Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας δεν θα γίνουν προπονήσεις, παρά μόνο τα ιατρικά.

Αντίθετα στο τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν τα… δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι βάσει του προγράμματος που έχει καταρτίσει ο προπονητής τους θα αρχίσουν διπλές προπονήσεις, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου, οπότε η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά.

Η σημερινή «πρώτη» θα είναι κλειστή για φιλάθλους και ΜΜΕ, με την «πανηγυρική» προπόνηση της νέας αγωνιστικής χρονιάς να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.