Στις καθυστερήσεις «πάγωσε» ο Άγιος Νικόλαος

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με γκολ στο 91' κέρδισε 1-0 στην έδρα του ΑΟΑΝ και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο Κυπέλλο Ελλάδας

Δυστυχώς για τον ΑΟΑΝ, η σημερινή ιστορική στιγμή δεν συνδυάστηκε με νίκη. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Ο Άγιος Νικόλαος ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα καθώς στο 5' ο Μηνάς έπιασε φαλτσαριστό σουτ όμως ο Γκέκας εκτινάχθηκε και απέκρουσε τη μπάλα ενώ στο 9' ήταν η σειρά του Νοκάι να σουτάρει από καλή θέση όμως ξανά ο Γκέκας απέκρουσε εξ επαφής. Οι Κρητικοί συνέχισαν δυνατά χάνοντας φάση στο 14' όταν ο Μαρκάκης έβγαλε σέντρα σουτ όμως ο Γκέκας έσωσε την εστία του παραχωρώντας κόρνερ. Το καρέ των ευκαιριών για τους γηπεδούχους έκλεισε στο 18' με τον Μηνά να σεντράρει από τα αριστερά και ο Παπαδόπουλος σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει στον Νοκάι που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Άγιος Νικόλαος έχασε σημαντική ευκαιρία και στο 41' με τον Γκέκα να αποκρούει εντυπωσιακά τη μακρινή εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Η μοναδική αξιόλογη στιγμή για την Αναγέννηση Καρδίτσας καταγράφηκε στο 42' με τον Καρανίκα να πιάνει εξαιρετικό σουτ-βολέ από το ύψος της περιοχής με τον Μπένκο να βρίσκει τη μπάλα και αυτή να χτυπά στο δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ.

Σε ένα παιχνίδι με ενθουσιασμό και ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, χωρίς πολλές φάσεις, ο Μανιός στο 91' σκόραρε και έτσι έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, ενόψει της ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί στο τριήμερο 21-22-23/12.

ΑΟΑΝ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (65′ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71′ Τζιλάι), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (56′ Φουκαράκης), Νοκάι (71′ Μ. Πάγια)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78′ Πολίτης), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65′ Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγόα (65′ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22′ Γκίνη), Βιδάλ (78′ Κουτρομάνος)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.