Στο χείλος του γκρεμού ο Πανιώνιος!

12:51 | 08/06/2021

Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να αποσύρει την τροπολογία για την μεταφορά των χρεών στα φυσικά πρόσωπα και ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και είχε κατατεθεί στη γραμματεία της κυβέρνησης για να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιουνίου, αλλά τώρα, ήρθε η απόφαση ΣΟΚ για τον Πανιώνιο σύμφωνα με την οποία αποσύρεται μέχρι νεοτέρας.

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη ο Πανιώνιος βλέπει να μπαίνει ταφόπλακα στο όνειρο της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό γιατί με τα χρέη προς το Δημόσιο ξεπερνάνε τα 8 εκατ. ευρώ και θα τον ακολουθούν όταν θα επιστρέψει ως ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως αν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να μπει να βοηθήσει, ο Ιστορικός καταδικάζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Με βάση την απόσυρση της τροπολογίας ουσιαστικά ακυρώνεται η όποια αγωνιστική άνοδος του Πανιωνίου από την Γ’ Εθνική, αφού καταλαβαίνει κανείς πως με αυτό το χρέος δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Super league 2.

Μετά από αυτή την απόφαση, επίσης, η κυβέρνηση χάνει και τις όποιες πιθανότητες είχε κάποια στιγμή να πάρει πίσω κάποιες από τις οφειλές από τα όποια φυσικά πρόσωπα στα οποία θα μεταβιβάζονταν τα χρέη του Δημοσίου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.