Στο χειρότερο timing

SMS
08:00 | 24/11/2018

Με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Θανάση Ντίνα, ο ΟΦΗ χάνει παίκτες τη στιγμή που… ανεβάζουν στροφές.

Οι τραυματισμοί αποτελούν σίγουρα… μέρους του παιχνιδιού, ωστόσο στον Όμιλο μπορούν να αισθάνονται και λιγάκι άτυχοι με ό, τι τους συμβαίνει την τρέχουσα σεζόν. Στερούνται, δηλαδή, ποδοσφαιριστές όταν εκείνοι βρίσκονται καλή κατάσταση.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί ο Θανάσης Ντίνας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στη Λιβαδειά και δεν προλαβαίνει τον Άρη, λόγω ισχιαλγίας.

Και πριν φυσικά απ’ αυτόν είχαν προηγηθεί πολλοί ακόμη… Ο Βουό πέτυχε το πρώτο του γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό και στην επόμενη αναμέτρηση με την Λάρισα υπέστη διάστρεμμα. Ο Νέιρα επιστρέφει στα γκολ απέναντι στην Λαμία, έπειτα από την πρεμιέρα, και αμέσως έρχεται ο τραυματισμός του, τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη.

Το ίδιο φυσικά έχει συμβεί και με τον Μεγιάδο, που ήταν εξαιρετικός με Λαμία, Ολυμπιακό και Λάρισα και τον τελευταίο μήνα έχει μπει στα… πιτς. 

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Παπαστεριανό, που αποτελεί μια σταθερή αξία για τον ΟΦΗ, αλλά η τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα καταγράφεται στις 7 Οκτωβρίου. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.