Στο Ελσίνκι ο Παπαστάμος, στην Ταραγόνα οι Ντουντουνάκη

19:21 | 22/05/2018

Τις αποστολές της κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και τους Μεσογειακούς Αγώνες ενέκρινε το Δ.Σ της ΚΟΕ.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι (4-8 Ιουλίου) και οι Μεσογειακούς Αγώνες στην Ταραγόνα (23-25/6). 

Η Κρητικιά αθλήτρια Ντουντουνάκη θα μεταβεί στην Ταραγόνα της Ισπανίας με σκοπό να κάνει μια καλή κούρσα με καλό χρόνο ώστε να κατακτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Μεσογείου.

Άλλος ένας Κρητικός που θα λάβει μέρος σε διεθνή πρωτάθλημα είναι ο Χανιώτης αθλητής ο οποίος θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκούς αγώνες Εφήβων. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ελσίνκι και ο αθλητής θα προσπαθήσει να καταλάβει μια θέση στους 3 κορυφαίους κολυμβητές αφού φέτος έχει κάνει καλές κούρσες με εξαιρετικούς χρόνους.

Στην Ταραγόνα μεταβαίνουν 20 κολυμβητές/τριες: Βαζαίος, Γκολομέεβ, Χρήστου, Δημητριάδης, Σοφιανίδης, Σπανουδάκης, Καρπουζλής, Δημητρίου, Νέγρης, Αλυφαντής, Κολιόπουλος, Ντουντουνάκη, Δράκου, Βουρνά, Δρασίδου, Κλικοπούλου, Αραούζου, Λέμπλ, Μπάκα, Κατσιάρα.

Προπονητές οι: Χούμας, Κραουνάκης, Γέμελος, Αθυμαρίτης

Στο Ελσίνκι μεταβαίνουν οι εξής 15 κολυμβητές/τριες: Θώμογλου, Ασπουγαλής, Εμφιετζής, Παπαστάμος, Μπολάνος, Μπιλής, Γεωργακόπουλος, Ράπτης, Βουγιατζής, Ντάνος, Παυλοπούλου, Δαμασιώτη, Μέτσιου, Κιρτσόγλου, Καλογερή.

Προπονητές οι: Κοζομπόλης, Παπαδόπουλος, Τζιλιβάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.