Στο Γεντί Κουλέ με Χανιά ο Εργοτέλης

17:38 | 25/11/2019

Ο ΟΦΗ παραχωρεί το γήπεδό του για να διεξαχθεί το Εργοτέλης-Χανιά.

Ο Εργοτέλης θα αναγκαστεί να «ξεσπιτωθεί» για ένα ματς της Super League 2 ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον χλοοτάπητα του Παγκρητίου. Αυτό θα είναι με τα Χανιά, πιθανότατα στις 23 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Παγκρήτιο έχει ανάγκη επανασποράς για να αλλάξει η εικόνα του αγωνιστικού χώρου και να βελτιωθεί και μάλιστα οι εργασίες αυτές θα έπρεπε ήδη να είχαν γίνει, αλλά το στάδιο έμενε ανοιχτό προς χρήση λόγω του Εργοτέλη και των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Στις 23 Δεκεμβρίου (πιθανότατα, γιατί ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα) ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τα Χανιά για τη Super League 2 και το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο Γεντί Κουλέ. Εκείνη την περίοδο ο ΟΦΗ έχει εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, οπότε το γήπεδό του θα είναι διαθέσιμο και θα δοθεί στους «κιτρινόμαυρους», αφού το Παγκρήτιο θα είναι κλειστό και σε διαδικασία επανασποράς του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ομιλος εννοείται πώς προτίθεται να παραχωρήσει το γήπεδό του για το συγκεκριμένο ματς -ήδη ο Εργοτέλης έχει κάνει το σχετικό αίτημα- και αυτό που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και να επισημοποιηθεί η αλλαγή έδρας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.